Disney Brand

Disney-logo

A londoni Brand Finance, a vezető független márkaértékelési és stratégiai tanácsadó cég a Disney-t a világ legerősebb márkájának nevezte.

Évente a Brand Finance globális márkák ezreit értékeli annak meghatározása érdekében, hogy melyek a legerősebbek, mérve többek között az ismertséget, a hűséget és a promóciót.

A Disney 2016-ban az első helyen landolt, a Brand Finance megjegyezte, hogy a vállalat ereje „gazdag történelmén és eredeti alkotásain alapszik, azonban mára erőfölénye számos akvizíció és az erőteljes márkák eredménye, amelyeket alávetett. annak ellenőrzése. ”

Az ESPN, a Pixar, a Marvel és a Lucasfilm mellett, mint a Disney család tagjai, a Star Wars: Az ébredő erő sikeres megjelenése a Társaságot a Brand Finance „A világ legerősebb márkáinak” listájára vezette.

A Csillagok háborúja univerzum legújabb filmje óriási sikert aratott az egész világon, és a csillagok magasságába jutott a játék- és fogyasztási cikkek szektorában. Az Awakens erő több mint 2 milliárd dollárt vállalt be a globális pénztárakban, és a franchise játékai több mint 700 millió dollárt termeltek.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Maxapró - Ingyenes apróhirdetés
Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu
Devifashions.hu en Biano HU
PayPal Acceptance Mark