68 / 100
Saját fiók a webáruházban

Belépés

Fontos információk!

Saját fiók a webáruházban

A rendelés leadásához nincs szükség a regisztrációra.Automatikusan megjegyzi a rendszerünk az első rendelés sikeres leadását követően.

Fontos!A rendelés leadásánál minden sort töltsenek ki!Kivétel a cég név, ezen kívül minden sort töltsenek ki!

Kérjük pontos adatokat adjanak meg!Mivel ha helytelen a telefonszám vagy az email akkor lehetséges, hogy nem kapja meg a megrendelését.Ezekre figyeljenek oda kedves vásárlóink!

Kapcsolat.Elérhetőségeink fent találhatóak.Szeretnénk vásárlóink számára segítséget adni.Ha személyesen szeretnének vásárolni tőlünk ezt megtehetik a hét minden napján.Szombat és vasárnap is.Nyitvatartunk 08:00 -tól 16:00 -ig.

Mielőtt érkezne érdemes a fent megadott telefonszámon érdeklődni.Esetleg változott a nyitvatartás a pár napban vagy sem.Az üzlet a Kőbányai út 25. kapuján belül helyezkedik el.A 25. kapu a Kőbányai útnak kb a közepére esik.

Megállója van a 9. busznak és a 28-62 villamosoknak is.A fent megadott telefonszámon tudnak segítséget kérni. Pontos navigációt kapnak az üzlethez.

Aki először jön általában nehezen találja meg az üzletet. A telefonszámon elérhető hölgy pontos útbaigazítást ad.Fontos a kapcsolat a vásárlóinkkal!

A nyitvatartás az sajnos változhat mert közbe jöhet valami.Ezért általában délelőtt vagy reggel érdemes megkérdezni,hogy biztosan tudják érdemes jönni aznap vagy sem.

Az üzletben szintén hatalmas választék várja a vásárlókat.Ha fél az online rendeléstől, akkor érdemesebb személyesen vásárolni.

Ha az online vásárlás mellet dönt és bizonytalan.

Szintén érdemes telefonon érdeklődni és segítséget kérni.Sajnos telefonon keresztül nem lehetséges leadni a rendelést.

De próbáljuk a webáruházt könnyebbé és egyszerűbbé tenni a vásárlók számára.

Szeretnénk ha minden kedves vásárlónk könnyedén tudná leadni a rendelését.Ha nem biztos a ruha méreteiben, akkor érdemes telefonon érdeklődni.

Mivel a legtöbb ruhánk univerzális és nagy méretű.Ezért adóthat, hogy túl nagy a ruha vagy éppen szűk.De telefonon segítséget kap és pontos eligazítást a ruhákkal kapcsolatban.

Ha esetleg már megrendelte a ruhát és hibás vagy nem megfelelő a méret.

Elérhetőségeink.Futárszolgálat segítségével tudunk hibás vagy méret hibás ruhát cserélni.De ha a ruha hibátlan és nem szeretne a vásárló cserét.Ez esetben a vásárlót terheli a visszaküldés díja.

A rendelések előtt érdemes segítséget igénybe venni ha bizonytalan.Kérjük vásárlóinkat ha esetleg hibás terméket kap akkor jelezzék felénk azonnal emailben és telefonon.

Mi segítünk és biztosan kicseréljük.Szándékosan senkinek nem szeretnénk rossz terméket küldeni.

Fontos, hogy a higiéniai termékeket mosás után nem kötelességünk cserélni és visszavenni sem.Ezek a ruha,ágynemű és lepedő termékek.

Ha tapintásra vagy mintára nem tetszik a minőség akkor kérjük ne mossa ki!Mert mosás után nem vesszük vissza.

Ha a rendelése nem sikerül vagy nem tudja leadni.

My account-Saját fiók a webáruházban.Kérjen szintén a fenti telefonszámon segítséget.Akkor jó a rendelés ha látja a köszönöm oldalt a monitoron.Sajnos előfordulhat,hogy a megrendelt terméke elfogyott. De még nem érkeztünk levenni a webáruházból.

Ez esetben értesítjük és egyeztetés alapján tudunk más terméket küldeni.Vagy töröljük a rendelést.Kérjen segítséget! Elérhetőségeink fent találhatóak!

Rendeljenek online regisztráció nélkül könnyedén!

 

Látogassa meg a Devifashions.hu webüzletet a ShopManian