devifashions.hu
Függöny

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

13–24 termék, összesen 27 db

 • Nappali függöny csipke panoráma

  Nappali függöny csipke panoráma

  10 .439 Ft
 • Függöny Fehér Színben Organza

  Függöny Fehér Színben Organza

  10 .000 Ft
 • Függöny Krém Fehér Csipkés

  Függöny Krém Fehér Csipkés

  10 .999 Ft
 • Kész Függöny Bézs Fehér

  Kész Függöny Bézs Fehér

  15 .000 Ft
 • Kész Függöny Megkötős Fehér

  Kész Függöny Megkötős Fehér

  8 .999 Ft
 • Függöny Fehér Színben Megkötővel

  Függöny Fehér Színben Megkötővel

  8 .999 Ft
 • Függöny Választható Színekben

  Függöny Választható Színekben

  10 .000 Ft
 • Függöny Virág Mintákkal

  Függöny Virág Mintákkal

  10 .000 Ft
 • Függöny Megkötős Virágos

  Függöny Megkötős Virágos

  10 .000 Ft
 • Függöny Organza Virág Minta

  Függöny Organza Virág Minta

  10 .000 Ft
 • Kész Függöny Megkötős Mintás

  Kész Függöny Megkötős Mintás

  10 .000 Ft
 • Függöny Zsakard Fehér

  Függöny Zsakard Fehér

  8 .000 Ft

Függönyök

Függönyök nagy választéka egy helyen. Pamoráma, organza,fényáteresztő, horgolt függöny, spagetti függöny. Nézd meg kedvenced és szerezd be!

Kész Függönyök otthonra

A fényáteresztő méretei általánosságban. Nálunk kapható: 400×150 cm, 300×180 cm, 400×180 cm, 500×180 cm, 400×160 cm (+- 5 cm). Organza az egyik legnépszerűbb, leggyakrabban használt alapanyag.   Manapság szintetikus rost szálakból, például poliészterből, vagy nylonból szövik. Fényáteresztő képessége egész sötét színek esetében is érvényesül. Áttetsző, vékony, könnyű és fényes anyag, mely kicsit merev, de tartós. Merevsége a szorosan sodrott fonalaknak köszönhető. Az organzák többségét két különböző színű fonalból szövik, az így kapott egyedi színjátszós hatás teszi megjelenését különlegessé. Mintázatát tekintve igen széles skálából válogathatunk. Könnyen gyűrődik, azonban formatartó, tisztítás, tárolás után vasalást igényel. Tapintása lágy, könnyen konfekcionálható, sokoldalúan használható anyag.  Anyaga: 100% Poliészter. Változatai: matt, tükör, magas fényű, hímzett, színátmenetes, nyírt, maratott, applikált organzák. Kézzel, vagy kímélő programmal mosható, maximum 30 fokon, lehet alacsony hőfokon vasalni, de kezelése elővigyázatosságot igényel.. Kiterítve vagy lógatva érdemes szárítani. Fényáteresztőként alkalmazva javasoljuk.

Csipke Függönyök

Zsakard.Nevezik ezt a típust a hagyományos csipke függönynek is, a mai kereskedelemben több száz mintával és szövéssel találkozhatunk, a kézzel horgolt függönyöket utánozza. Kiváló választás, konyhába és nappaliba. A jaquard minta jellemzője a nagy méret, és a bonyolultság. Ilyen minták készülhetnek szövő-, kötő- vagy más kelmeképző gépeken egyaránt. A csipkefüggöny felhasználási területét nagyban meghatározza mintáinak kötöttsége, és hangulatvilága. A hagyományos stílustól eltérően ma már a jacquard szövetek is megtalálhatóak modern mintákban, és anyagokban. A könnyű kezelhetőség is hatalmas előnyt jelent a Jacquardnak, mivel nem igényel vasalást. Mosás után vizesen felakasztva kilógják magukból a gyűrődéseket. A Jacquard szőtt fényáteresztő függönyök Magyarországon máig a legnépszerűbbek, mivel a kézzel horgolt technológiáját utánozzák. Általában fehér, vagy tört fehér színűek, de vannak színezett mintával (fújt) készült fajtái is.