devifashions.hu
Férfi kabátok

TERMÉKKATEGÓRIÁK

minőség

Színek

szövet

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

minőség

Színek

szövet

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Férfi kabátok az átmeneti időszakra. Polárral bélelt kabátok Keleti motívumokkal. Csíkos és kockás kenguru felsők kapucnival. Különleges ruhadarabok és kabátok Nepálból. Kényelem és stílusos megjelenés a hétköznapokra. Ha kérdésed merül fel keress a következő számon +36304671890 vagy írj nekünk e-mailt  devifashions.store@gmail.com címre.

Szeretnél kényelmes felsőket? Szeretnéd a szürke hétköznapokat feldobni? Próbáld ki különleges kabátjaink egyikét. Színes férfi kabátok az átmeneti időszakra. Polárral bélelt, vastag és meleg kabátok férfiaknak. Csíkos, kockás és színes minták Keleti motívumokkal ötvözve. Kenguru zsebekkel és kapucnival. Cipzáros felsők és bebújós kenguru felsők férfiaknak. 100% pamutból készült kézzel készített felsők Nepálból. Férfi felsők egyedi mintákkal és nagy méretekben. Különleges csíkozott mintákkal, színes felsők és átmeneti kabátok férfiaknak. Foltvarrás technikával készített poláros kabátok férfiaknak. Patchwork kabátok férfiaknak Nepálból. Kézzel festett és varrott kabátok az átmeneti időszakra. Színes és különleges megjelenés férfiaknak. Kabátjaink egy élet stílust képviselnek, átadják a szabadság és különegesség érzéseit. Tűnj ki a tömegből egy igazán különleges, színes férfi kabátban! Választahtó S mérettől a 3XL méretig. Különböző színekben és mintákban. A patchwork kabátok mind különbözőek, az adott minta a képeken eltérően jelenik meg mindegyik kabátban. A patchwork kabátok színei szintén eltérően jelennek meg a kabátokon.

Kényelmes és különleges viselet férfiaknak. Válaszd különleges férfi kabátjaink egyikét. Viseld őket bármikor. Öltözködj vidám színekben és tedd hangulatossá a szürke hétköznapokat! A férfi kabátok és kenguru felsők kizárólag kézzel moshatóak hideg vízben, vagy száraz tisztítás alkalmazható. Gépi mosás vagy szárítógép használata következtén összemegy. Kérjük a mosási útmutatók szerint tisztítsa a kabátokat. Különleges viselet és stílusos megjelenés a szürke hétköznapokon. Színes férfi kabátok Nepálból. Kiváló ötlet ajándékként is! Válaszd kedvenced és szerezd be könnyedén!