devifashions.hu
Tunikák

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

13–24 termék, összesen 38 db

 • Akció! Nyári Tunika Pillangós Piros

  Nyári Tunika Pillangós Piros

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Felső Lila Zöld Szín

  Nyári Felső Lila Zöld Szín

  3 .500 Ft
 • Akció! Női Tunika Pink Zöld Pöttyös

  Női Tunika Pink Zöld Pöttyös

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Lila Pillangós

  Nyári Tunika Lila Pillangós

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Zöld Virágokkal

  Nyári Tunika Zöld Virágokkal

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Kék Narancs Szín

  Nyári Tunika Kék Narancs Szín

  3 .500 Ft
 • Akció! Női Tunika Lila Kék Pöttyös

  Női Tunika Lila Kék Pöttyös

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Pillangós Sárga

  Nyári Tunika Pillangós Sárga

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Rózsaszín Virágokkal

  Nyári Tunika Rózsaszín Virágokkal

  3 .500 Ft
 • Akció! Nyári Tunika Zöld Lila Szín

  Nyári Tunika Zöld Lila Szín

  3 .500 Ft
 • Akció! Női Tunika Narancs Zöld Pöttyös

  Női Tunika Narancs Zöld Pöttyös

  3 .500 Ft
 • Akció! Virágos Tunika Sárga Lila

  Virágos Tunika Sárga Lila

  3 .500 Ft

Tunika

Tunikák nyárra Indiából. Csinos nyári blúzok, tunikák méret nélkül. Könnyed rayon-viscose és 100% pamut anyagból készült lenge nyári tunikák. Rövid ujjú és ujjatlan nyári felsők, könnyed viselet. Színes, vidám batikolt mintákkal. Kiváló választás a nyári meleg napokra. Hímzett és kézzel festett nyári ingek nőknek. Divatos tunikák a hétköznapokra. Elegáns és csinos nyári tunika nőknek. Színes Nyári ingek, blúzok és felsők nőknek. Tökéletes választás hölgyek számára. Indiai ruhákat kedvelőknek. Tunika farmerrel is hordható.

Tunika ruha

Nyári blúzok nőknek univerzális méretben. Könnyed, lenge anyag. Pántos és ujjatlan felsők nyárra. Félkör aljú és egyenes formával tunikaruhák nyárra. A ruhákat mellbőség és hossz alapján lehetséges kiválasztani. Minden felső mellett leírásban szerepelnek ezek az információk. Tunik ruha és indiai tunika.

plus size tunika

Lenge utcai viselet, vagy strandra fürdőruha felé. Kényelmes és könnyed anyag, batikolt felsőink pedig viselhetőek elegáns alkalmakra is.  Rövid ujjú nyári blúzaink kiváló választás, ha szeretnénk a kezet eltakarni. A legtöbb felső A vonalú tunika ruha bővül lefelé így nagyon csinos megjelenést kölcsönöz. Legyél magabiztos, csinos és ragyogj ezekben a csinos blúzokban! Szerezd be plus size tunika ruháink egyikét.

Indiai tunika

Női nyári felsők, molett ruhák Indiából. Könnyed lenge, pántos és rövid ujjú tunikák nyárra. Molett divat és különleges kézzel festett ruházat nőknek. Nyári felsők nagy méretekben kaphatóak. A tunikák csak kézzel moshatóak hideg vízben. Könnyed és vékony anyag, a mosógép a batikolt részeket tönkreteszi, így ajánlott a kézi mosás. Indiai tunika webáruház. Nyári tunika készleten.

Női tunika

Az univerzális felsők maximum XXL- méretig viselhetőek. Rendelés előtt érdemes a méreteket lemérni, és elolvasni a leírásokat, mivel univerzális méretű ruhák között is van különbség. Az A-vonalnak köszönhetően minden alkatra kifejezetten jól áll. Nagyon nőies és könnyed viselet  a nyári melegben. Válaszd kedvenced és szerezd be pár kattintással. Kiváló ajándék ötletként is! Rendelj még ma nyári felsőket!