devifashions.hu
Tunikák

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

25–36 termék, összesen 38 db

 • Nyári Tunika Narancs Zöld Színben

  Nyári Tunika Narancs Zöld Színben

  4 .500 Ft
 • Tunika Fehér Pamut Hímzett

  Tunika Fehér Pamut Hímzett

  5 .784 Ft
 • Női Ing Fehér Kék

  Női Ing Fehér Kék

  5 .000 Ft
 • Női Ing Fehér Zöld

  Női Ing Fehér Zöld

  5 .000 Ft
 • Női Ing Fehér Rózsaszín

  Női Ing Fehér Rózsaszín

  5 .000 Ft
 • Tunika Ujjatlan Hímzett

  Tunika Ujjatlan Hímzett

  4 .500 Ft
 • Tunika Fehér Hímzett Virágok

  Tunika Fehér Hímzett Virágok

  4 .500 Ft
 • Tunika Nőknek Fehér Szín

  Tunika Nőknek Fehér Szín

  4 .500 Ft
 • Tunika Piros Zöld Hímzett

  Tunika Piros Zöld Hímzett

  4 .500 Ft
 • Tunika Fehér Virágos Fűzős

  Tunika Fehér Virágos Fűzős

  4 .500 Ft
 • Tunika Nyári Keleti Motívum

  Tunika Nyári Keleti Motívum

  4 .500 Ft
 • Tunika Nőknek Nyárra

  Tunika Nőknek Nyárra

  4 .500 Ft

Tunika

Tunikák nyárra Indiából. Csinos nyári blúzok, tunikák méret nélkül. Könnyed rayon-viscose és 100% pamut anyagból készült lenge nyári tunikák. Rövid ujjú és ujjatlan nyári felsők, könnyed viselet. Színes, vidám batikolt mintákkal. Kiváló választás a nyári meleg napokra. Hímzett és kézzel festett nyári ingek nőknek. Divatos tunikák a hétköznapokra. Elegáns és csinos nyári tunika nőknek. Színes Nyári ingek, blúzok és felsők nőknek. Tökéletes választás hölgyek számára. Indiai ruhákat kedvelőknek. Tunika farmerrel is hordható.

Tunika ruha

Nyári blúzok nőknek univerzális méretben. Könnyed, lenge anyag. Pántos és ujjatlan felsők nyárra. Félkör aljú és egyenes formával tunikaruhák nyárra. A ruhákat mellbőség és hossz alapján lehetséges kiválasztani. Minden felső mellett leírásban szerepelnek ezek az információk. Tunik ruha és indiai tunika.

plus size tunika

Lenge utcai viselet, vagy strandra fürdőruha felé. Kényelmes és könnyed anyag, batikolt felsőink pedig viselhetőek elegáns alkalmakra is.  Rövid ujjú nyári blúzaink kiváló választás, ha szeretnénk a kezet eltakarni. A legtöbb felső A vonalú tunika ruha bővül lefelé így nagyon csinos megjelenést kölcsönöz. Legyél magabiztos, csinos és ragyogj ezekben a csinos blúzokban! Szerezd be plus size tunika ruháink egyikét.

Indiai tunika

Női nyári felsők, molett ruhák Indiából. Könnyed lenge, pántos és rövid ujjú tunikák nyárra. Molett divat és különleges kézzel festett ruházat nőknek. Nyári felsők nagy méretekben kaphatóak. A tunikák csak kézzel moshatóak hideg vízben. Könnyed és vékony anyag, a mosógép a batikolt részeket tönkreteszi, így ajánlott a kézi mosás. Indiai tunika webáruház. Nyári tunika készleten.

Női tunika

Az univerzális felsők maximum XXL- méretig viselhetőek. Rendelés előtt érdemes a méreteket lemérni, és elolvasni a leírásokat, mivel univerzális méretű ruhák között is van különbség. Az A-vonalnak köszönhetően minden alkatra kifejezetten jól áll. Nagyon nőies és könnyed viselet  a nyári melegben. Válaszd kedvenced és szerezd be pár kattintással. Kiváló ajándék ötletként is! Rendelj még ma nyári felsőket!