68 / 100

Fontos információk

Ügyféllel kapcsolatos panaszok űrlapja

Ügyféllel kapcsolatos panaszok űrlapja

Kapcsolat.Elérhetőségeink a kapcsolat menüben találhatóak.Szeretnénk vásárlóink számára segítséget adni.Ha személyesen szeretnének vásárolni tőlünk ezt megtehetik a hét minden napján.Szombat és vasárnap is.Nyitvatartunk 08:00 -tól 16:00 -ig.Mielőtt érkezne érdemes a fent megadott telefonszámon érdeklődni.
Esetleg változott a nyitvatartás a pár napban vagy sem.Az üzlet a Kőbányai út 31. kapuján belül helyezkedik el.A 31. kapu a Kőbányai útnak kb a közepére esik.Megállója van a 9. busznak és a 28-62 villamosoknak is. OTP bank közelében.
A fent megadott telefonszámon tudnak segítséget kérni. Pontos navigációt kapnak az üzlethez.Aki először jön általában nehezen találja meg az üzletet. A telefonszámon pontos útbaigazítást adnak.Fontos a kapcsolat a vásárlóinkkal!
A nyitvatartás az sajnos változhat mert közbe jöhet valami.Ezért általában délelőtt vagy reggel érdemes megkérdezni,hogy biztosan tudják érdemes jönni aznap vagy sem.Az üzletben szintén hatalmas választék várja a vásárlókat.Ha fél az online rendeléstől, akkor érdemesebb személyesen vásárolni.

Ha az online vásárlás mellet dönt és bizonytalan.
De próbáljuk a webáruházt könnyebbé és egyszerűbbé tenni a vásárlók számára.Szeretnénk ha minden kedves vásárlónk könnyedén tudná leadni a rendelését.Ha nem biztos a ruha méreteiben, akkor érdemes telefonon érdeklődni.Mivel a legtöbb ruhánk univerzális és nagy méretű.Ezért adóthat, hogy túl nagy a ruha vagy éppen szűk.De telefonon segítséget kap és pontos eligazítást a ruhákkal kapcsolatban.Ha esetleg már megrendelte a ruhát és hibás vagy nem megfelelő a méret.
Ügyféllel kapcsolatos panaszok űrlapja.Futárszolgálat segítségével tudunk hibás vagy méret hibás ruhát cserélni.De ha a termék hibátlan és nem szeretne a vásárló cserét.Ez esetben a vásárlót terheli a visszaküldés díja.
A rendelések előtt érdemes segítséget igénybe venni ha bizonytalan.Kérjük vásárlóinkat ha esetleg hibás terméket kap akkor jelezzék felénk azonnal emailben és telefonon.A termékeket könnyedén és gyorsan cserélni tudjuk.Mi segítünk és biztosan kicseréljük.Szándékosan senkinek nem szeretnénk rossz terméket küldeni.
Fontos, hogy a higiéniai termékeket mosás után nem kötelességünk cserélni és visszavenni sem.Ezek a ruha,ágynemű és lepedő termékek.Ha tapintásra vagy mintára nem tetszik a minőség akkor kérjük ne mossa ki!Mert mosás után nem vesszük vissza.Ha a rendelése nem sikerül vagy nem tudja leadni.Kérjen szintén telefonszámon segítséget.Akkor jó a rendelés ha látja a köszönöm oldalt (thank you page)a monitoron.Sajnos előfordulhat,hogy a megrendelt terméke elfogyott. De még nem érkeztünk levenni a webáruházból.Ez esetben értesítjük és egyeztetés alapján tudunk más terméket küldeni.Vagy töröljük a rendelést.Kérjen segítséget! Elérhetőségeink fent találhatóak!Rendeljen online biztonságosan!

Divatos indiai és nepali ruhák & ágynemű

Az elégedettség garantált

Call icon 4

Hívjon minket még ma

+36702625705

Látogassa meg a Devifashions.hu webüzletet a ShopManian