100% Pamut ágyneműhuzat

100% Pamut ágyneműhuzat
Öltöztesd be ágyad szuper puha 100% pamut ágyneműbe.100% Pamut ágyneműhuzat Vásároljon tiszta pamut ágyneműt és paplanhuzatot. Másnap kézbesítés és ingyenes visszatérítés érhető el.

A pamutszövet az egyik leggyakrabban használt szövettípus a világon. Ez a textil kémiailag szerves, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz szintetikus vegyületeket. A pamutszövet a gyapotnövény magjait körülvevő szálakból származik, amelyek kerek, bolyhos alakban alakulnak ki, amikor a mag érett.

A pamutszálak textilipari felhasználására vonatkozó legkorábbi bizonyítékai Indiában a Mehrgarh és a Rakhigarhi helyszíneiről származnak, amelyek kb. Az Indus-völgy civilizációja, amely az indiai szubkontinensen túllépett Kr. E.

Az Ibériai-félsziget iszlám hódítása ugyanakkor bevezette az európaiakat a gyapottermelésbe, és az európai országok, Egyiptom és India mellett, gyorsan váltak a gyapot legnagyobb termelői és exportőrei.

100% Pamut ágyneműhuzat

A pamuttermesztés legkorábbi napjaitól kezdve ez a szövet kivételes légáteresztő képessége és könnyűsége miatt nagyra becsülték. A pamutszövet is hihetetlenül puha, de hőmegtartó tulajdonságai miatt ez olyan, mint a selyem és a gyapjú keveréke.

Míg a pamut tartósabb, mint a selyem, kevésbé tartós, mint a gyapjú, és ez a szövet viszonylag hajlamos a pirulásra, letépésre és könnyekre. Ennek ellenére a pamut továbbra is a világ egyik legnépszerűbb és leggyakrabban előállított szövete. Ennek a textilnek viszonylag magas szakítószilárdsága van, természetes színe fehér vagy enyhén sárgás.

A pamut nagyon nedvszívó, de gyorsan szárad, ami nagy nedvességtartalmúvá teszi. A pamut magas hőmérsékleten mosható, ez az anyag jól letapogatja a testét. A pamutszövet viszonylag hajlamos a gyűrődésre, és mosás közben összehúzódik, kivéve, ha előkezelésnek teszik ki.

Indiát és Kínát gyakran kötik össze a világ legnagyobb gyapottermelőivel. Statista szerint India 2017 és 2018 között felülmúlta kelet-ázsiai versenytársát 6 205 000 metrikus tonna gyapot előállításával. Összehasonlításképpen Kína ugyanebben az időszakban 5987000 metrikus tonna gyapotszálat állított elő.

4555 000 tonnánál az Egyesült Államok a következő gyapottermelő. Míg ez a három nemzet termeli a világ gyapjújának nagy többségét, más nemzetek, például Brazília, Pakisztán és Ausztrália évente több mint egymillió tonna tonnát termelnek ezen rostból.

1–12 termék, összesen 84 db

Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu
Devifashions.hu en Biano HU
PayPal Acceptance Mark