Krepp Ágyneműhuzat

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

Számára

Színek

szövet

Zárás típusa

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Méret

Számára

Színek

szövet

Zárás típusa

1–12 termék, összesen 21 db

Krepp Ágyneműhuzat garnitúrák hatalmas választéka. 3, 6 és 7 részes pamut  krepp ágynemű garnitúrák modern mintákkal. Kiváló minőségű kevertszálas krepp ágynemű garnitúrák egy helyen. Válaszd egyszemélyes vagy dupla paplanos ágyneműinket. Különleges formavilág, amely nem igényel vasalást.  Nézd meg kedvenced és szerezd be! Ha kérdésed merül fel, keress bennünket a következő számon: +36 30 467 1890 vagy írj a devifashions.store@gmail.com címre.

A krepp ágyneműk mintánként választhatóak 3, 6 és 7 részes garnitúra. Pamut krepp ágyneműhuzatok trendi mintákkal. Kiváló minőségű kevertszálas ágynemű garnitúrák kaphatóak. Többségben gombos zárással. Az ágyneműk 80-20% és 50-50% arányban tartalmaznak pamut és poliészter anyagot. Kellemes .és puha tapintású, testhez közeli. Lehetővé teszi a kényelmes és jobb alvást. Választható 50- 50%, 80-20% arányban készült ágynemű  garnitúrák. Az összetevőket és a záródást feltüntetjük minden termék mellett leírásban.  Az ágynemű garnitúra összetevőit és szettet rendelés előtt lehetséges választani. Igazán kényelmes és puha ágyneműhuzatok modern mintákkal. Kockás, négyzetek, csíkozott, virágos minták különböző színekben. Gyönyörű virágos krepp ágyneműhuzatok 2 személynek.

Krepp ágyneműhuzat kiváló minőségű kevertszálas ágyneműk kellemes mintákkal. Kiváló választás 1 vagy 2 személy részére, és ajándékként is remek ötlet. Modern minták, kisállatos ágynemű garnitúrák. Kellemes virág minták élénk színekben. A 6 részes ágynemű garnitúrák kiválóan fedik a francia ágyat is dupla paplanhuzattal. A 3 és 7 részes ágyneműk 140×200 cm paplanhuzattal kaphatóak. A 7 részes remek döntés 2 személy számára pároknak. Bármelyik ágyneműhuzatot választod, garantált az elégedettség. Termékeink kiváló minőségűek és tartósak. Tedd kosaradba kedvenc  pamut, flanel vagy krepp ágyneműhuzatod! Pihenj puha és szép ágyneműhuzatokkal. Szerezd  be  ágynemű garnitúrádat még ma, a készlet gyorsan fogy! Jó alvást!