devifashions.hu
Törölköző

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

 • Konyharuha Közepes Méret Mintás

  Konyharuha Közepes Méret

  499 Ft
 • Konyharuha Fehér Barna Kockás

  Konyharuha Fehér Barna Kockás

  2 .159 Ft
 • Konyharuha Krémszín Kockás

  Konyharuha Krémszín Kockás

  1 .800 Ft
 • Konyharuha Szürke Fehér Kockás

  Konyharuha Szürke Fehér Kockás

  1 .800 Ft
 • Konyharuha Kék Fehér Kockás

  Konyharuha Kék Fehér Kockás

  2 .667 Ft
 • Törölköző Kék Szín Frottír

  Törölköző Kék Szín Frottír

  2 .499 Ft
 • Törölköző Drapp Szín Frottír

  Törölköző Drapp Szín Frottír

  2 .499 Ft
 • Törölköző Fehér Szín Frottír

  Törölköző Fehér Szín Frottír

  3 .240 Ft
 • Törölköző Világos Szürke Frottír

  Törölköző Világos Szürke Frottír

  2 .499 Ft
 • Törölköző Frottír Szürke

  Törölköző Frottír Szürke

  2 .951 Ft

                   Törölköző

Törölköző pamut és frottír anyagból. Nagy és kis méretben egyaránt. Akár nagyobb mennyiségben hotelek számára fehér törölközők. Kiváló minőség és kedvező árak csak nálunk! Válaszd kedvenc színedben és szerezd be könnyedén. Bár sokak részére úgy tűnhet, hogy egy kéztörlő kiválasztása egyszerű dolog, a valóságban mindez másképp néz ki. Hogy miért is?

A kéztörlők minősége mindenekelőtt.
Természetes, hogy amikor törölközőt választunk kiemelten fontos, hogy milyen kvalitású anyagból készült az adott termék. Anyagát tekintve 100 százalékos pamutból készültek, továbbá melyeknek maximális a nedvszívó képességük, ezen kívül nagyon tartósak is.

             Magas minőségű anyag

Ha éppen vásárláson gondolkozunk, abban az esetben érdemes olyat választanunk, mely kiemelkedő szegmense lehet fürdőszobánk megjelenésének. Ha modern mellékhelyiséggel rendelkezünk, esetleg csupán egyszerűen szeretjük ha rend van körülöttünk, abban az esetben ez esetben válasszunk olyan törölközőket, amelyek azonos szín, továbbá kérdezettek körében készültek. Szintén érdemes arra is figyelnünk, hogy törölközőink passzoljanak a többi fürdőszobai kiegészítőhöz – ennek köszönhetően fürdőszobánk berendezése harmonikus összképet fest majd.

Kisebb, ezen kívül nagyobb kéztörlők.
Számtalan összeállításban megtalálhatod a különféle színű, továbbá designnal rendelkező törölközőinket. Ennek köszönhetően könnyedén felszerelheted fürdőszobádat többféle méretű törölközővel a fürdőszoba szőnyegekkel, esetleg függönyökkel együtt harmonizálva.

              Frottír törölközők készleten

Választáskor elsődlegesen arra érdemes figyelnünk, hogy milyen funkciót töltenek majd be. Ha példának okáért gyakran előforduló igénybevételnek lesznek kitéve, abban az esetben érdemes egy nagyobb szettre beruháznunk, hogy legyen bőven tartalékaink. Így elkerülhetők lesznek az olyan esetek, hogy törölközőinket ki szükséges mosni, továbbá nincsen éppen csere a szekrényben. És nem szükséges attól sem félnünk, hogy meglévő színek nem harmonizálnak majd fürdőszobánk hangulatával.

Allergiás reakciókat nem okoz és mosás után nem nyúlik el, nem bolyhosodik és nem ereszti a színét. Nézzen körül webáruházunkban és rendelje meg online kedvencét! Puha és finom anyag, nincs többé dörzsölő érzés a bőrnek! Kellemes tapintás amely jól magába szívja a vizet. Mikroszálas és frottír anyag.

Törölközés után azonnal száraz és puha bőr. Nem kell több alkalommal törölgetni és dörzsölni bőrünket. Sok törölköző nem szívja magába a vizet azonnal, hanem többszöri törölközés után is nedvesnek érezzük bőrünket. A  puha frottír anyaggal gyors és kellemes lesz. 100% pamut és bambusz anyagból. Magas minőségi frottír egy helyen.

Látogassa meg a Devifashions.hu webüzletet a ShopManian