devifashions.hu
Hátizsákok

TERMÉKKATEGÓRIÁK

minőség

Színek

szövet

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

minőség

Színek

szövet

1–12 termék, összesen 15 db

 • Válltáska Színes Elefántos

  Válltáska Színes Elefántos

  5 .000 Ft
 • Válltáska Színes Madárral

  Válltáska Színes Madárral

  5 .000 Ft
 • Válltáska Fekete Hímzett Virág

  Válltáska Fekete Hímzett Virág

  5 .000 Ft
 • Válltáska Lila Szín Mandala

  Válltáska Lila Szín Mandala

  5 .000 Ft
 • Hátizsák Színes Csíkozott

  Hátizsák Színes Csíkozott

  4 .500 Ft
 • Válltáska Virág Díszítéssel

  Válltáska Virág Díszítéssel

  4 .500 Ft
 • Válltáska Színes Bagoly Középen

  Válltáska Színes Bagoly Középen

  5 .000 Ft
 • Hátizsák Színes Csíkokkal

  Hátizsák Színes Csíkokkal

  5 .499 Ft
 • Hátizsák Bagoly Mintával

  Hátizsák Bagoly Mintával

  5 .499 Ft
 • Hátizsák Kék Piros Mandala

  Hátizsák Kék Piros Mandala

  5 .499 Ft
 • Hátizsák Virág Mandalával

  Hátizsák Virág Mandalával

  5 .499 Ft
 • Hátizsák Kockás Elefántos

  Hátizsák Kockás Elefántos

  5 .499 Ft

egyedi női hátizsák

egyedi női hátizsák Nepálból. Női hátizsákok mandala mintával és Keleti motívumokkal. Pamut válltáskák hímzett virág mintával. Kényelmes, praktikus és különleges táskák nőknek. Vidám színek a hétköznapokra. Válaszd kedvenced és dobd fel viseleted egy színes táskával.

Divatos táskák

Kézzel készíett táskák és válltáskák nőknek. Mandala és virág mintás táskák nőknek. Dobd fel a szürke hétköznapokat különleges táskákkal, vidám színekkel és érezd magad csodásan. 100% pamutból készült, kézzel készített különleges darabok. Ezek nem hiányozhatnak a ruhatárad kiegészítői közül. A színek segítenek szebbé tenni a napodat. Így érdemes választani a fekete megszokott női táskák mellé 1-2 színesebb darabot is. A színes táska mellé elég egy egyszerű viselet is. Bármelyik alap szetted feldobja egy igazán egyedi, színes táska. Találd meg kedvenced, és viseld bátran! Kényelmes és praktikus válltáskák nőknek. Térdig érő válltáskák, viselheted keresztbe rakva vagy csak a válladon. Nincsenek kényelmetlen, vékony, csúszkáló pántok. Vastag és puha pántokkal ellátott táskák nőknek. Találd meg a legszebbet és legkényelmesebbet nálunk. Garantált, hogy a kedvenceddé válik!

Válltáskák nőknek

Divatos válltáskák és táskák nőknek. Színes pamut táskák díszes hímzett mintákkal. Női táskák Nepálból. Hátizsákok különleges mandala mintával. Főbb színekben kék, piros, fekete, lila, narancs árnyalatok összhangja. Kényelmes és praktikus hátizskok nőknek és férfiaknak egyaránt. Elefánt és bagoly mintás hátizsákok Nepálból. Uniszex hátizsákok férfiaknak és nőknek egyaránt. Praktikus cipzáros zsebekkel és állítható pántokkal. Kiváló minőségű hátizsákok Nepálból. Kézzel készített hátizsákok nőknek és férfiaknak. Praktikus és kényelmes viselet a hétköznapokra. Vidám színeinek köszönhetően elég egy egszerű ruha párosítása. Az egész outfit-ed feldobja egy színes hátizsák. Kiváló ajándékként is, mivel egyedi darabok! Szerezd be kedvenced még ma!