devifashions.hu
Ágytakaró

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Számára

Színek

szövet

1–12 termék, összesen 16 db

 • Takaró Karácsonyi Foltvarrás Minták

  Takaró Karácsonyi Foltvarrás Minták

  8 .999 Ft
 • Takaró Fehér Piros Kispárnás

  Takaró Fehér Piros Kispárnás

  10 .999 Ft
 • Takaró Türkiz Karácsonyos Minta

  Takaró Türkiz Karácsonyos Minta

  10 .999 Ft
 • Takaró Fehér Szürke Téli

  Takaró Fehér Szürke Téli

  10 .999 Ft
 • Takaró Fehér Karácsonyi Minta

  Takaró Fehér Karácsonyi Minta

  10 .999 Ft
 • Takaró Fehér Kék Szín

  Takaró Fehér Kék Szín

  8 .999 Ft
 • Takaró Fehér Szürke Karácsonyi

  Takaró Fehér Szürke Karácsonyi

  8 .999 Ft
 • Takaró Piros Fehér Karácsonyos

  Takaró Piros Fehér Karácsonyos

  8 .999 Ft
 • Takaró Zöldes Karácsonyos

  Takaró Zöldes Karácsonyos

  8 .999 Ft
 • Takaró Narancs Csíkos Rojtos

  Takaró Narancs Csíkos Rojtos

  6 .999 Ft
 • Takaró Hangulatos Téli Minta

  Takaró Hangulatos Téli Minta

  8 .999 Ft
 • Takaró Kék Fehér Csíkos

  Takaró Kék Fehér Csíkos

  8 .999 Ft

Ágytakarók és puha plédek otthonodba. Pokrócok és plédek modern mintákkal. Karácsonyi mintás plédek díszes csomagolásban. Kiváló ajándék ötletek. Ha kérdésed merül keress bennünket a +36 30 467 1890 számon, vagy írj a devifashions.store@gmail.com e-mail címre.

Kiváló minőségű lakástextilek egy helyen. Hatalmas választék online és személyesen is  ágytakarókból és plédekből. Puha és finom anyag, nincs többé dörzsölő érzés a bőrnek! Kevertszálas anyag, plédek és steppelt ágytakaró. Puha és selymes tapintás mely kellemes érzés a bőrnek.Szép díszítés minden hálószobában! Fehér ágytakaró kiváló minőségben modern mintákkal vagy egy színben! Mosás után nem nyúlik el, nem bolyhosodik és nem ereszti a színét.Tegye szebbé otthonát gyönyörú ágytakarókkal és plédekkel! Kiváló minőségű lakástextilek egy helyen! Plédek közepes és kis méretekben. 220×200 cm nagy méretű takarók francia ágyra. Puha és zsakard minták. Selymes, lágy tapintás. Az anyaga 100% poliészterből készült. Közepes méretű takarók és pokrócok. Fotelek vagy heverők takarására kiváló választás lehet. 130×170 cm méretű pokrócok díszes csomagolásban. 150×200 cm méretű takarók, plédek heverők vagy fotelek takarására. Lágy és selymes tapintású ágytakarók otthonodba. Díszes és szép csomagolásban. Remek ötlet ajándékként is, karácsonyi mintás plédek. Kellemes színek és téli hangulatú minták. Lepd meg szeretteidet egy puha, szép takaróval!

Egyedülálló kiegészítőt keres otthonának belső terébe, meg szeretné adni neki a megfelelő hangulatot? A plédek és az ágytakarók jelentik a megfelelő megoldást. Ez a segítő hideg esténként felmelegíti, és piknik, természetjáró kirándulás során vagy házi kedvencének az autóban is jól szolgál. Otthonának nélkülözhetetlen részévé válik, modern színek közül választhat, amelyek minden belső teret felderítenek. Élvezzen egy csésze kávét vagy teát egy pléd vagy ágytakaró ölelésében. Többféle méretváltozat és színtrend közül választhat. A karbantartás nagyon egyszerű, javasoljuk alacsonyabb hőmérsékleten történő mosást enyhe tisztítószerekkel. A plédeknek és az ágytakaróknak köszönhetően minden tél varázslatos lesz.