85 / 100

Ágyneműk és ágyneműhuzatok leírása

Ágyneműk és ágyneműhuzatok leírása. Nem véletlenül olyan nagy az áruházak ágyneműrészlege: több tucat különböző párna, lepedő és ágyneműhuzat garnitúra létezik. Nemcsak különböző típusok vannak, hanem különböző színekben, nyomatokkal és méretekben is. Különböző minták a klasszikustól az igazán modern 3D mintákig. Kicsit zavaró lehet megtanulni ezeket a különböző kifejezéseket, de a definíciók ismerete segíteni fog Önnek, amikor vásárol, és meg kell találnia a megfelelő elemet az ágyához. Legyen szó ágyneműről, ágyneműhuzatról, párnákról vagy a paplanhuzathoz használt betétről, ágytakarókról, ezeknek a kifejezéseknek a megismerése segít a tökéletes ágy kialakításában.

Szürkés Zöld Ágynemű Csillagokkal

Szürkés Zöld Ágynemű Csillagokkal

Ágynemű – ágytakaró- lepedő típusok

Felső lepedő vagy lapos lepedő: Az Észak-Amerikában általánosan használt, de Európában nem gyakori felső lepedő (más néven lapos lepedő) az a lepedő, amely elválasztja Önt a paplantól, takarótól vagy paplantól. Európában (és nagyon lassan az Egyesült Államokban is) a paplanhuzat veszi át a felső lepedő helyét. A paplanhuzat, ágyneműhuzat egy komfortosabb megoldást jelent. Könnyen alkalmazható a paplan szetteken, és a csúszás erkerülése érdekében a vége cipzárral vagy gombokkal rögzített. Európában az ágyneműhuzat és paplanhuzat az elterjedt, és népszerű a vásárlók körében. Hatalmas minta választékkal rendelkeznek az ágyneműhuzatok. Különböző anyagokból, és színekből összeállított ágyneműhuzatok. A határ pedig a csillagos ég ágynemű szettek választékánál.

Alsó lepedő vagy ágynemű

Gumis Lepedő Világosszürke Frottír

Gumis Lepedő Világosszürke Frottír

 

Az alsó lepedő, vagy szerelt lepedő az a lepedő, amelynek rugalmas széle a matrac fölé illeszkedik – innen az “alsó” vagy “szerelt” lepedő elnevezés. Alsó lepedő választható még gumis lepedő szettekben is. A gumis lepedőknél elterjedt a frottír és a pamut dzsörzé anyag. Puhák és rugalmasak. Magas minőségű gumis lepedők, amelynek előnyei a gyűrődés mentesség. A matracok szélén, és sarok részeinél könnyen rögzíthetőek. Ezáltal kényelmet biztosítanak. Európában nagyon elterjedt matracvédőként ezek a gumis lepedők. Mivel a mai matracok sokkal vastagabbak lettek, fontos, hogy a méreteket ellenőrizze a lepedő megvásárlása előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lepedő teljesen átnyúlik-e a matracon. Bőséges méret és szín választék.

Ágytakaró

Takaró Fehér Sárga Kispárnás

Takaró Fehér Sárga Kispárnás

 Az ágytakaró egy vékony, dekoratív takaró, amely általában az egész ágyat befedi, és a padlóhoz ér. A pamut, a zsenília, a gyapjú vagy a poliészter gyakori ágytakaró anyagok. A takaró egy dekoratív szövethuzat, amely nem ér a padlóhoz, és általában nem fedi a párnákat. A szőtt takarók és a paplanok ebbe a kategóriába tartoznak. Ezek általában ágykiemelők, és az ágytakarók tetején ülhetnek. Takaró: A takarókat melegség hozzáadására használják. Míg egyesek a takarót önmagában használják, mások inkább egy vonzóbb paplannal fedik el a takarót. A takarók leggyakrabban gyapjúból, pamutból, poliészterből, mikroszálas plüssből vagy szálak keverékéből készülnek.

Ágyneműk és ágyneműhuzatok leírása

A párna egy ágy felső részét fedő fejtámaszként szolgál, amelyet a melegség érdekében szálakkal vagy pehellyel töltöttek ki, majd mind a négy oldalán összevarrtak. A legelterjedtebb párnák, és paplanok szinte végtelen számú színben, mintában és stílusban kaphatók, és a hálószoba egyik fő díszítőelemét jelentik. A legtöbbjük pamutból vagy poliészterből készül. A a paplanhoz paplanhuzatot kell használni. A paplan általában egyszínű fehér, és pehellyel vagy pehelyalternatívával van kitömve. Ágyneműk és ágyneműhuzatok leírása.

Paplanhuzat – ágyneműhuzatok 

A paplanhuzat, ágyneműhuzat beburkolja és védi a paplant. A borítékhoz hasonlóan egy nyílással rendelkezik, amelybe a paplan behelyezhető. Miután belehelyezték, a nyílás gombokkal vagy esetenként cipzárral záródik. A paplanhuzatok, ágyneműhuzatok általában nagyon dekoratívak, és színek és stílusok széles választékában kaphatók. A paplanhuzat, ágyneműhuzat Európában a felső lepedő helyét veszi át, és egyesek az Egyesült Államokban is így használják.Az ágyneműk és ágyneműhuzatok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a kellemes és pihentető alvást. A pamut, a len és a selyem az egyik leggyakrabban használt anyag, mivel puha tapintásúak és légáteresztők. Az ágyneműk és ágyneműhuzatok különböző méretekben és színekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A kiváló minőségű ágyneműk és ágyneműhuzatok hipoallergén tulajdonságokkal rendelkeznek, így ideálisak azoknak, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy allergiások. A strapabíró anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatóak. Az ágyneműk és ágyneműhuzatok kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak az otthoni alváshoz.Az ágyneműk és ágyneműhuzatok stílusos és elegáns kiegészítői lehetnek a hálószobának, hiszen a széles választékban megtalálható minták és designok segítségével könnyedén feldobhatják a szoba hangulatát. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás garantálja, hogy az ágyneműk és ágyneműhuzatok hosszú távon is megőrizzék szépségüket és komfortjukat.

 

 

Látogassa meg a Devifashions.hu webüzletet a ShopManian