11 / 100

Termékeinkre Garanciát vállalunk. Minden gyári hibás terméket 14 napon belül cserélünk. Ha a hiba használat közben, vagy mosás után alakult ki, azért nem vállalunk garanciát. Termékeink higiéniai kategóriába sorolhatóak, textilek, ágyneműk, ruházat. Így mosást követően a termék értékét veszti, így nem is vásároljuk vissza. Ha nem nyerte el tetszését a termék, vagy méret problémával szembesül akkor lehetősege van Futárszolgálattal visszaküldeni. Kifejezetten kérjük, hogy ne Postával küldje vissza a terméket, sajnos több alkalommal nem szállították ki a címünkre. Emiatt több időbe telhet az egész visszavásárlási folyamat. A terméket kérjük 14 napon belül küldje, és előtte vegye fel cégünkkel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. A következő címen fogadjuk a csomagokat: 1087. Budapest, Kőbányai út 31. 6.ép. D2. Max Tex Trade Kft részére. Amikor a terméket kézhez kapjuk stornozzuk, és a termék értékét bankszámlaszámra utaljuk vissza.

Ha másik terméket szeretne a nem megfelelő helyett, akkor cserecsomag opciónk is van. Cserecsomag ingyenes: ha a termék gyári hibás, vagy cégünk nem megfelelőt küldött. Nem jó méretet, illetve mintát. Cserecsomag szállítási díjja 2800 Ft ha a termék nem a cégünk hibájából nem megfelelő. Pl: elnézte a méreteket, így a cserecsomag szállítási díjját a vásárló állja. Ha nem biztos a termékekkel kapcsolatban, szeretne több információt, akkor mindenképp érdemes megrendelés előtt hívni bennünket. Ha könnyebb, van lehetősége e-mail írására is. A gyorsabb ügyintézés érdekében ajánljuk a telefonos egyeztetést. A termékeink összességében kiváló minőségűek, és megbízhatóak. Vállalunk minden eladott termékért felelősséget, és a gyors ügyintézést is. Termékeinket többségben másnapra megkapják a vásárlók, de 1-2 napon belül maximum. Méretekkel és minőséggel kapcsolatban, kereshet bennünket telefonon mindennap 08:00 és 16:00 között.

Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06707515891 vagy e-mailben a devifashions.store@gmail.com címen.

Látogassa meg a Devifashions.hu webüzletet a ShopManian